OM INVESTOR ASSET MANAGEMENT

Direktionen hos Investor Asset Management består af Michael M. Jørgensen. Se CV på
Vis Michael M. Jørgensen - 27213401s LinkedIn-profilVis Michael M. Jørgensens profil

Portr+ªt_20140326_TW_0042sh_webForinden etableringen af Investor Asset Management i 2014 var Michael M. Jørgensen chef for Asset Management danske ejendomme i Difko Administration. Før Difko var Michael selvstændig med virksomheden Geninvest, der tilbød uafhængig vurdering og formidling af brugte 10 mands ejendomsanparter, han har været medejer af en projektudbyder i Hamburg, salgschef hos Habro Gruppen og Chefkonsulent hos Ejendomsinvest.

Michael har en HD i Udenrigshandel og en finansiel baggrund.

 

Siden 2009 har Michael været gruppeleder for gruppen K/S investor på linkedin.com. Her har han arrangeret utallige faglige seminarer, foredrag, startet diskussioner og deltaget i uformelle møder. Målet har hele tiden været at højne informationsniveauet og den faglige indsigt hos K/S ejendomsinvestorer. Der stilles løbende informationer om markedet til rådighed for medlemmerne. Der er april 2015 650 medlemmer i gruppen. Alle er K/S ejendomsinvestorer, og langt de fleste tillige bestyrelsesmedlemmer.

Henning Pedersen er Projektleder hos Investor Asset Management. Se CV på
Vis Henning Pedersens LinkedIn-profilVis Henning Pedersens profil

2015-12-04 09.25.30Henning er uddannet civilingeniør, HD i afsætningsøkonomi og ejendomsmægler. Henning har de seneste 30 år været beskæftiget inden for ejendomsbranchen, som entreprenør, bygherrerådgiver, bygherrerepræsentant og projektudvikler.

Henning har erhvervet et stort kendskab til byggeriets organisatoriske, praktiske og juridiske aspekter, herunder udformning af idegrundlag for nye projekter, hvad er gode ideer/behov/grundlag for bygherren til at få et godt projekt, gennemførelse af projekter og kontraktforhandling, samt optimering af en given bygningsmasse og indgåelse af lejekontrakter mm.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Om os